Traditional vorbind, NSFW

http://home.wanadoo.nl/mh/museum/026.htm
Un muzeu al bestialitatii nu trebuie neaparat sa includa tag-urile “xxx”, “porn” sau “sex”. Cu atat mai putin trebuie sa se refere la “zoofilie”. Ca sa gasesti cateva dintre viziunile seculare asupra sexului cu sau pe langa animale nu e nevoie sa te duci atat de departe incat sa te ratacesti (lol) printre structuri antropologice ale imaginarului ci e suficient sa cauti caprioare in carul cu cai sau lebede implicate in complexe spectacole de balet. Care nu te pot duce cu gandul, ca pervers contemporan, decat la glory hole-uluri sau deepthroat-uri. Pe langa lebede, insa, se vor ascunde intotdeauna zebre contagioase si, de cand lumea, femei care se fut cu animalele. Exact ca-n statistica de mai jos

02-femei-care-se-fut-cu-animalele.jpg

Nu conteaza, cu precizie, cum se intra in index. Sau cum se descura cainii cu bot lung (tip barzoi) in situatii intime. Conteaza ca, de multe ori, cumshot-urile bestiale se pot transforma in caporndopere. Bune de pus la muzeu.

Advertisements

2 Responses to “Traditional vorbind, NSFW”

  1. nimic de Mioritza? de maniera traditionala, arhaica si apotropaica, de a beli oaia pe scaunel, cu picioarele din spate ale oii bagate in cizmele de cauciuc ale baciului?

    avem si noi

  2. andralux Says:

    possible mioritza prelude in asia:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: