Fantomele lui Reznor, in 36 de piese

nine-inch-nails-ghosts-i-iv.jpg

Trent Reznor, unul dintre cei mai jucausi si pomo artisti ai ultimilor ani de showbiz in paradigma veche, si-a asumat de mult rolul de consultant benevol al departamentelor de marketing de pe la casele de discuri. Si daca vrea sa faca bani din arta sa nu e nevoie sa anunte date de lansare sau sa fie in rotatie la MTV, unde l-a lasat, de mult, amanet pe Manson.

Vorba lui Reznor e in desert, inca, dar orice sample-uri ar insera in constiinta publica el merge pe aceleasi principii: muzica este gratuita si remixabila incepind cu momentul 0 al facerii ei.
In timp ce internetul trebuie exploatat ca mediu de distributie, ambalajele ulterioare ale produsului (CD, Vinil etc) sunt doar pentru producatori, dj si fetisisti. Desi pagina celui mai nou proiect Nine Inch Nails, Ghosts, e oficiala doar de cateva zile, boxset-ul de 300$ e, deja, sold-out, in vreme ce pentru 75$ primesti un pachet multimedia care-ti permite sa remixezi cele 36 de instrumentale.

Daca Trent nu se supara si chiar nu aveti 5 para puteti strange toate cele 4 parti ale Ghosts, cu tot cu bonusuri, de prin torrenti.

I IZ SEEDING!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: