Ca si cum discutia nu s-ar fi intrerupt,

dragul meu prieten, afla ca piesa “Les Artistes”, in rotatie permanenta inca de cand cu aglomerarile de combustii spontane infuzate cu Santogold, are acum si un clip. Oficial, cu Miss White in ipostaza ecvestra, cocotata elegant, ca pentru debut, pe un cal (totemic de negru), in plin si proaspat discurs electoral pentru fratii ei, artistii.

Cadrele “de campanie” alterneaza cu o de-voalare a cliseelor violentei, alternativele Santogold variind de la executii la perete pana la scene cu creier de pepene rosu raspandit pe asfalt, gen American History X. Preferatele mele au fost, recunosc, cadrele care foloseau galeti de vopsea, mult mai apropiate de bukkake, ca efect vizual. Element care le pozitioneaza departe de snuff, deci in reteaua imediata de placeri si playlist.

Pe la noi, piesa “Les Artistes” e citata de un post de pe FakeHotNews, unde s-a si scris despre Santogold, prin ianuarie. Cam pe-atunci mixa “You’ll Find A Way [Switch & Graeme Sinden Remix] ” si DJUnlocka.

La capitolul piese comerciale cu vibe nou, cam atat deocamdata. Multumim ghetourilor din New York pentru mediul oferit tinerei inovatoare, in drumul ei catre glorie, speram, cu ocazia albumului care urmeaza pe 22 aprilie. “Les Artistes” merita cel putin atentia pe care a captat-o Gnarls Barkley la vremea lui.

In rest, ureaza, rogu-te, pace si minte poporului-prieten. And don’t forget to VOTE FOR OBAMA! Care tocmai a luat Wyoming-ul, poate pentru ca a visat ca faza cu open-source-ul prinde la americani.

Nu uita sa transmiti, oral si numai daca ai drum prin Brooklyn, caldele noastre sarutari de maini domnisoarei White!

Advertisements

One Response to “Ca si cum discutia nu s-ar fi intrerupt,”

  1. […] la Bucuresti Santi White, al carei cal a mai trecut pe-aici, vine la Bucuresti, la B’estfest (fara […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: