Go, green, GO!

Daca saptamana trecuta petitia impotriva incalcarii drepturilor omului de catre autoritatile chineze in Tibet devenea cea mai populara petitie online vreodata, cu peste 1 milion de semnaturi in mai putin de 7 zile, astazi va trebui sa dati click aici. Credeti-ma pe cuvant, MERITA! Poate se schimba macar definitia din dictionar a marijuanei, gen.

[via mess]

Advertisements

2 Responses to “Go, green, GO!”

  1. paranoia forever Says:

    azi abia daca a avut timp sa-nchid ferestrele de mess-mass-uri cu ganjapetitonu. asa ca l-am dat si eu mai departe, ca pe oracolele chinezesti care iti implinesc dorintele daca sint trimise la alti zece oameni. cineva mi-a zis “ai bagat? cu nume? ma gandesc sa nu fie facuta de gabori”, iar altcineva, “cred ca tre’ sa mai treaca ceva vreme in care sa afle romanii ce e aia apoi sa o legalizeze 🙂 altfel se duce pulii natiunea. mai bine punem mina de la mina si bagam o pagina www despre, un fanzine, reviste de colorat etc. si dupa 3 4 ani o sa semnez:)”. in rest: “pentru binele nostru :): http://www.petitiononline.com/weedro/petition.html“.

  2. un paranoic Says:

    :))
    in olanda s-a facut ani buni educatie, oficial gen, pina sa o legalizeze. hai sa invatam de la altii, apoi sa ne aruncam la chestii serioase.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: