Martea e de dansat, prin 8 biti, pe Mira Calix si Felix Kubin

In timp ce urlu prin casa ca Dat Politics fac muzica de aerobica pentru laptopuri (se pare ca Franta nu duce lipsa de glitch-uri in 8 biti) si o piesa atat de isterica si ADHD-powered ca “My Toshiba is Alive” se poate intoarce, in orice dimineata, in playlist, fix cat sa-l activeze pe Candcum sa termine de terminat (odata) piesa inca-fara nume proaspat numita “Vote for Pedro”, pentru ca de Azidence si Elephone m-am cam saturat iar Whoa Whoa a tot stat pe repeat, merge, de chill, niste Mira Calix (“Because to why” de pe “Against the sun, stream) de anul trecut, ca alta specie de tribut adus laptopului si culturii 8-bit, dupa cum se vede si in gif-ul minimalist de mai sus.

Un pic mai incolo ma blochez un pic, motivat, pe remixul asta, si sap dupa Jan Jelinek prin MySpace-ul labelului ~scape in timp ce ma pregatesc sa dau o tura sa prind, in plina lumina, niste cabluri proaspete, de flickr.

Ziua inainteaza, cu love-uri aruncate in last.fm printre 8-Bit Operators – A Tribute To Kraftwerk (torrent) si reusesc, dupa indelungi tentative de upload pe filebox, sa ajung la subiect: ultimul disc al lui Felix Kubin und das Mineral OrchesterMusic for Theatre and Radio Play (download). Cu dedicatie: DE-DANS!

P.S. Cam atat am facut pe ziua de azi 🙂

Advertisements

One Response to “Martea e de dansat, prin 8 biti, pe Mira Calix si Felix Kubin”

  1. […] ‘08 @ Session) ca tema de casa ar fi de dat un browse audio-video prin ultimul Mira Calix, linkuit pe la inceputul saptamanii, prin Daedelus si prin clicks’n’bleeps-urile idm-iste din noua piesa Candcum, “Vote for […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: