User-Generated Content 100% romanesc

Iata un exemplu tipic de manifestare a unui politeism consumerist, cu nuante tribale din Balcani, in care produsul implicat este nici mai mult nici mai putin decat o masina, un jeep Audi Q7. 100% romanesc:

Visul pe care orice marketing-freak ar trebui sa-l aiba in momentul de fata in ceea ce priveste calitatile si viralitatea User-Generated Content-ului in noua economie virtuala, adica sa-si vada produsul inserat in orice context care presupune informatie/infotainment, s-ar implini mai repede daca market-research-ul ar fi pe bune. Cand targetul se identifica perfect cu produsul, media apar de la sine. Fara bugete si fara aprobari. Fix ca in maneaua despre Q7, cu lait-motivul liric “jeep-jeep-jeep-jeep-jeep” si plina de bale retarde, care au, o, da, si replica si related-uri in care se remarca si un jeep Volkswagen.

Mi se pare cumva next-level fata de imprumuturile de masini, de genti sau de adidasi catre bloggerii romani, ultimul trend in promovarea “alternativa” pe plan local. Insertul de Q7 in cultura populara, de cercetat antropologic, vine direct de la publicul-tinta si e poate una din cele mai “pe bune” reclame la un Audi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: