Reactie ortodoxa cu plangeri la MySpace

In urma publicarii pe MySpace a celui mai nou mix Bogardo’s Way , “Neanderthals”, reactiile ortodocsilor oldest school nu se lasa mult asteptate.

Iata ce a primit Bogdan Marcu pe mail:

“Muzica bisericeasca nu are nimic de a face cu comiplatia “Neanderthals” pe care ai creat-o tu. Aceasta muzica nu este deloc primitiva, si faptul ca traiesti in Bucuresti ar trebui sa contribuie la cunostiintele tale in aceasta privinta.Crezi sau nu in Dumnezeu, asta nu ne intereseaza, dar este jignitor faptul ca ai amestecat muzica bisericeasca cu manele, dance, etc. Ar fi frumos din partea ta sa faci in asa fel ca aceasta melodie sa nu mai fie publica, pentru ca nu ai acordul nostru. De ce ? Raspunsul il poti afla singur: fa o vizita manastiriilor din Bucuresti, caci sunt destule (Schit Darvari, Stavropoleos, Radu Voda, etc.), spune-le ce ai facut si calugarii iti vor da raspunsul, sau in functie de reactia lor, vei afla daca se cade sa faci acest lucru.In concluzie, nu apreciem aceasta actiune, ne simtim jigniti si am dori ca acest mix sa dispara in cel mult 48 de ore. Altfel vom depune plangere la MySpace.George & the staff (15 persoane).”

Asta in timp ce Dan Diaconu‘ isi face de cap, nerusinat, prin blogosfera autohtona, iar retARTzii se apuca serios de montat ugc-uri

10 Responses to “Reactie ortodoxa cu plangeri la MySpace”

 1. Algazy & Grummer & co Says:

  noi sintem un grup de 26 de persoane, drept credincioase de altfel, care nu credem ca e nimic rau in mixul lui bogardo’s way. ba mai mult, ni se pare ca folosirea muzicii bisericesti, chiar si in contexte de felul asta, este cat se poate de sanatoasa pentru creierele si urechile pamantenilor, dar si extraterestrilor. anuntam si noi pe aceasta cale ca, daca domnul george & co va face plangere la myspace, vom protesta public si vom anunta canalele media internationale despre tendintele extremiste si intolerante, ce-i drept, aproape de nivelul neanderthalienilor ca deschidere fata de aproape, intalnite in randul conationalilor nostri. va multumim pentru intelegere si le uram domnului george si prietenilor sa se mai relaxeze!
  Algazy & Grummer & co

 2. Problema nu mi se pare folosirea cantecelor religioase, ci rezultatul final care nu e prea armonios, dupa urechile mele. Reactiile de felul “hai sa interzicem ca asa credem noi ca e bine” sunt periculoase si primitive. Superioritatea ortodoxiei fata de alte credinte consta in valorile asumate ale tolerantei si iubirii. Lasati omul sa se joace, chiar daca jucariile facute de el sunt naspa.

 3. “Superioritatea ortodoxiei fata de alte credinte?”

 4. apare si cuvantul manastire pe afis:

 5. immortal ping Says:

  ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place sa isi puna pe ipod

 6. binitariansistu Says:

  JOS CALOFILIA!

 7. jesus se zdruncina cand aude piesele lui bogardo’s way. check out retartdesign.blogspot.com — first retartvideo — a music clip for neanderthals

 8. pe mine, marturisesc, ma ajuta muzica domnului bogardo la meditatie, la fel cum spun si cei 26 de dreptcredinciosi din grupul Algazy & Grummer & co. Marturisesc ca, de multe ori, m-am ajutat si de diverse substante, pe langa muzica domnului bogardo, pe care o gasesc de o substanta respectabila, in a ma apropia de latura mea spirituala. deci, fie-mi cu iertare daca gresesc, dar dupa mintile mele ar fi indicat sa nu judecam cu vrajba la muzica aproapelui.
  doamne-ajuta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: