Stiu ce-au facut copiii la New York vara asta

Este pentru prima oara cand un institut cultural european organizeaza o expozitie de street art in SUA (conform Sarei si lui Marc Schiller, fondatorii Wooster Collective).

In exclusivitate si premiera, iata cateva imagini cu o parte din lucrarile realizate de Linda, IRLO si Marwan in galeria Institutului Cultural Roman din NY, precum si pe peretii salii teatrului 37 Arts, unde va avea loc, la inceputul lunii august, premiera spectacolului dedicat legendei muzicii africane, Fela Kuti.

Fotografiile sunt realizate de Andra Matzal, proaspat intoarsa din trip, si vor face obiectul mai multor materiale de presa:

9 Responses to “Stiu ce-au facut copiii la New York vara asta”

  1. ce-o sa ne mai distram vara astaa:))

  2. […] Stiu ce-au facut copiii la New York vara asta […]

  3. neaparat!
    :}:}

  4. […] si alte pareri sau viziuni asupra expozitiei organizate la ICR NY, ‘freedom for lazy people’. Avem Stiu ce-au facut copiii la New York vara asta, Cotidianul, nymag.com, Andra Matzal, woostercollective.com. Se poate vizita IRLO, feeder.ro, […]

  5. stafnaflor Says:

    Expozitia e funny dar cam inspirata de fratii brazilieni Os Gemeos,parerile sunt justificate nu poti sa impresionezi decat prin simboluri nazi?Altceva ….nu e galerie particulara,de ce nu au plasat-o pe strada si curatata de ICRNY?
    E vorba cumva de pub?
    Patap se lasa influentat f repede…….alti artisti nu mai exista decat streeterii astia???

  6. […] colegul meu miron, cu nume frumos..stie ce-au facut copiii vara asta la New […]

  7. Or sa va puna astia de la Noua dreapta in pomelnic pt. mortzi?hahahaha c imbecilitate frate.Pun pariu ca daca plasatzi un steguletz al americii p fundul poneiului nu comenta nimeni.Desi cele 2 simbolri invelesc cam aceleashi inclinatzii si bucuri la exterminare.

  8. The topic is quite curious, i must say

Leave a comment